Het eiland in de Stille Zuidzee
Daisne, Johan

Daisne, Johan. Het eiland in de Stille Zuidzee. Brussel: A. Manteau, 1949. Printed by Hessens, Brussel. 90 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 16,5 cm..
Condition: Fine. Hardcover.

SUMMARY:
Het vertrekpunt van “Venezy”, is de “Taverne du Palais des beaux-arts” te Brussel, waar de auteur samen met ook in deze novelle herkenbare figuren, regelmatig koffie dronk, over kunst praatte, sigaretten rookte, etc. Ze droomden daar weg over een vertrek naar de “Stille Zuidzee”, maar namen uiteindelijk genoegen met een escapade naar een eiland in de middellandse zee. In feite pakt alles anders uit dan ze droomden. Een poetisch verhaal, als een dagboekfragment, van nog geen 80 bladzijden. Een verhaal dat men even moet ondergaan.

15,00

In stock

General

Full TitleHet eiland in de Stille Zuidzee
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsDaisne, Johan

Imprint

PublisherA. Manteau
Publishing PlaceBrussel
PrinterHessens
Printing PlaceBrussel
Release Year1949

Description

H x L x W12.5 x 0 x 16.5 cm
Pages90
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFine Plus

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryHet vertrekpunt van "Venezy", is de "Taverne du Palais des beaux-arts" te Brussel, waar de auteur samen met ook in deze novelle herkenbare figuren, regelmatig koffie dronk, over kunst praatte, sigaretten rookte, etc. Ze droomden daar weg over een vertrek naar de "Stille Zuidzee", maar namen uiteindelijk genoegen met een escapade naar een eiland in de middellandse zee. In feite pakt alles anders uit dan ze droomden. Een poetisch verhaal, als een dagboekfragment, van nog geen 80 bladzijden. Een verhaal dat men even moet ondergaan

Identifiers

SKUSKU-5808