Hebben en niet hebben
Hemingway, Ernest

Hemingway, Ernest. [Translated by Schaap, H. W. J.]. Hebben en niet hebben. (Original Title: To Have and Have Not). Amsterdam: Bert Bakker, 1978. 185 pages. Volumes: 1 volume. Series: Contact paperback. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
“Hebben en niet hebben” is een van Hemingway’s eerste romans. Het is het levensverhaal van Harry Morgan, een niet rijke, dappere, felle kerel, die vanuit Havana met toeristen uitvaart om op haaien en dergelijke (als ze maar groot zijn) te vissen. Een smokkeltocht naar het vasteland zo nu en dan zorgt ervoor dat zijn inkomsten enigszins op peil blijven. Dranksmokkel levert niet zo veel meer op en dus moet hij uitkijken naar andere waar, bijvoorbeeld mensen.
De in dit boek beschreven tocht wordt hem noodlottig. Een spannend en opwindend boek, waarin de rijken rijker worden en de armen armer..

10,00

In stock

General

Full TitleHebben en niet hebben
Original TitleTo Have and Have Not
SeriesContact paperback
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsHemingway, Ernest
TranslatorsSchaap, H. W. J.

Imprint

PublisherBert Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1978

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages185
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

Summary"Hebben en niet hebben" is een van Hemingway's eerste romans. Het is het levensverhaal van Harry Morgan, een niet rijke, dappere, felle kerel, die vanuit Havana met toeristen uitvaart om op haaien en dergelijke (als ze maar groot zijn) te vissen. Een smokkeltocht naar het vasteland zo nu en dan zorgt ervoor dat zijn inkomsten enigszins op peil blijven. Dranksmokkel levert niet zo veel meer op en dus moet hij uitkijken naar andere waar, bijvoorbeeld mensen. De in dit boek beschreven tocht wordt hem noodlottig. Een spannend en opwindend boek, waarin de rijken rijker worden en de armen armer.

Identifiers

SKUSKU-2702
ISBN 109060195167