Gezichten binnen handbereik
van Beek, Geert

van Beek, Geert. Gezichten binnen handbereik. Amsterdam: Amber, 1987. 100 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een schrijver trekt zich tijdelijk terug in de flat van zijn vader om een roman te schrijven. De foto’s op zijn vaders bureau houden hem echter zo bezig dat de roman ongeschreven blijft, maar de foto’s hem inspireren om impressies uit deze levens op te schrijven. De rode draad is de markante persoonlijkheid van de vader en zijn relatie met de geportretteerden. Geschreven in een eenvoudige, heldere stijl en een mooie woordkeus. De keuze van de geportretteerden maakt het boek zeer gevarieerd van inhoud. Voor een groot publiek.

7,00

In stock

General

Full TitleGezichten binnen handbereik
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan Beek, Geert

Imprint

PublisherAmber
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1987

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages100
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryEen schrijver trekt zich tijdelijk terug in de flat van zijn vader om een roman te schrijven. De foto's op zijn vaders bureau houden hem echter zo bezig dat de roman ongeschreven blijft, maar de foto's hem inspireren om impressies uit deze levens op te schrijven. De rode draad is de markante persoonlijkheid van de vader en zijn relatie met de geportretteerden. Geschreven in een eenvoudige, heldere stijl en een mooie woordkeus. De keuze van de geportretteerden maakt het boek zeer gevarieerd van inhoud. Voor een groot publiek

Identifiers

SKUSKU-7895
ISBN 109050930115
ISBN 139789050930116