Generaal in grijs
Brautigan, Richard

Brautigan, Richard. [Translated by Knipscheer, Jos]. Generaal in grijs. Bussum: Agathon, [1964?]. 119 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een nieuw bizar, komisch verhaal van de meest fenomenale verteller uit de moderne Amerikaanse literatuur.

Hoofdpersoon in dit verhaal is Lee Mellon, wiens overgrootvader generaal was (of niet?) in het leger van de geconfedereerde staten tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Typerend voor Lee Mellon is dat de weinige tanden die hij bezit, voortdurend van plaats verwisselen, dat je hem vrijwel altijd vrijend in bed aantreft en dat hij (te) grote hoeveelheden goedkope muscatel drinkt.
Kenmerkend voor zijn overgrootvader is het feit dat er nergens melding wordt gemaakt van diens bestaan, laat staan van zijn dappere krijgskundige handelingen.
Lee Mellons onderzoekingen naar het bestaan van zijn overgrootvader, brengen hem en zijn vriend Jesse naar Big Sur, waar zij in het gezelschap van o.a. kikkers, kaaimannen, spuitende walvissen, Elisabeth en Elaine de meest fantastische dingen beleven..

9,00

In stock

General

Full TitleGeneraal in grijs
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsBrautigan, Richard
TranslatorsKnipscheer, Jos

Imprint

PublisherAgathon
Publishing PlaceBussum

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages119
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEen nieuw bizar, komisch verhaal van de meest fenomenale verteller uit de moderne Amerikaanse literatuur. Hoofdpersoon in dit verhaal is Lee Mellon, wiens overgrootvader generaal was (of niet?) in het leger van de geconfedereerde staten tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Typerend voor Lee Mellon is dat de weinige tanden die hij bezit, voortdurend van plaats verwisselen, dat je hem vrijwel altijd vrijend in bed aantreft en dat hij (te) grote hoeveelheden goedkope muscatel drinkt. Kenmerkend voor zijn overgrootvader is het feit dat er nergens melding wordt gemaakt van diens bestaan, laat staan van zijn dappere krijgskundige handelingen. Lee Mellons onderzoekingen naar het bestaan van zijn overgrootvader, brengen hem en zijn vriend Jesse naar Big Sur, waar zij in het gezelschap van o.a. kikkers, kaaimannen, spuitende walvissen, Elisabeth en Elaine de meest fantastische dingen beleven.

Identifiers

SKUSKU-2692
ISBN 109026959273