Geboeid door liefde
Daem, Geertruid

Daem, Geertruid. Geboeid door liefde. (geen vader voor Elizabeth). Antwerpen / Amsterdam: Icarus / Prometheus, 1996. 76 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 21 cm. x 13 cm..
Condition: Fine. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
De Vlaamse schrijfster/actrice/beeldhouwster (1952) brengt Elizabeth, hoofdpersoon uit twee verhalen van de voor de AKO Literatuur Prijs 1995 genomineerde bundel ‘Een vader voor Elizabeth’ (a.i. 94-44-113-8) nog eenmaal tot leven. We volgen haar hier op weg naar volwassenheid als ze in Gent geneeskunde gaat studeren, een bijbaantje heeft in café ‘De Prof’ en de verliefdheid en ‘lichamelijke liefde’ ontdekt. Als ze met tegenzin het ouderlijke huis in een benepen provinciestadje bezoekt volgt de dramatische ontknoping van de zoektocht naar haar werkelijke vader. In het nawoord wordt deze apotheose nog eens nader verklaard.

7,00

In stock

General

Full TitleGeboeid door liefde
Sub-title(geen vader voor Elizabeth)
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsDaem, Geertruid

Imprint

PublisherIcarus / Prometheus
Publishing PlaceAntwerpen / Amsterdam
Release Year1996

Description

H x L x W21 x 0 x 13 cm
Pages76
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDe Vlaamse schrijfster/actrice/beeldhouwster (1952) brengt Elizabeth, hoofdpersoon uit twee verhalen van de voor de AKO Literatuur Prijs 1995 genomineerde bundel 'Een vader voor Elizabeth' (a.i. 94-44-113-8) nog eenmaal tot leven. We volgen haar hier op weg naar volwassenheid als ze in Gent geneeskunde gaat studeren, een bijbaantje heeft in café 'De Prof' en de verliefdheid en 'lichamelijke liefde' ontdekt. Als ze met tegenzin het ouderlijke huis in een benepen provinciestadje bezoekt volgt de dramatische ontknoping van de zoektocht naar haar werkelijke vader. In het nawoord wordt deze apotheose nog eens nader verklaard

Identifiers

SKUSKU-3035
ISBN 109002204965