Gaspard, Melchior en Balthazar
Tournier, Michel

Tournier, Michel. Gaspard, Melchior en Balthazar. Leuven: Davidsfonds, 1983. 271 pages. Volumes: 1 volume. [Edition unknown]. 13 cm. x 21 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Het verhaal van de drie koningen, die elkaar op weg naar Bethlehem ontmoeten, samen hun opwachting maken bij Herodes de Grote en daarna doorreizen naar het dorp, waar de nieuwe koning der Joden is geboren in een geimproviseerde stal. Op de terugweg maken zij kennis met een vierde koning, een onttroonde prins uit Mangalore, die, als hij in Bethlehem aankomt, verneemt dat de heilige familie naar Egypte is gevlucht. Hij raakt bij zeer hachelijke avonturen betrokken en wordt onschuldig tot 33 jaar dwangarbeid veroordeeld. Na zijn vrijlating gaat hij opnieuw op zoek naar Jezus. Niet alleen literair een hoogstaande roman, maar ook imponerend door haar markante veelzijdigheid en de diep-indringende analyse van milieus en karakters..

9,00

In stock

General

Full TitleGaspard, Melchior en Balthazar
LanguageDutch
Original LanguageFrench

Creators

AuthorsTournier, Michel

Imprint

PublisherDavidsfonds
Publishing PlaceLeuven
Release Year1983

Description

H x L x W13 x 0 x 21 cm
Pages271
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Info

SummaryHet verhaal van de drie koningen, die elkaar op weg naar Bethlehem ontmoeten, samen hun opwachting maken bij Herodes de Grote en daarna doorreizen naar het dorp, waar de nieuwe koning der Joden is geboren in een geimproviseerde stal. Op de terugweg maken zij kennis met een vierde koning, een onttroonde prins uit Mangalore, die, als hij in Bethlehem aankomt, verneemt dat de heilige familie naar Egypte is gevlucht. Hij raakt bij zeer hachelijke avonturen betrokken en wordt onschuldig tot 33 jaar dwangarbeid veroordeeld. Na zijn vrijlating gaat hij opnieuw op zoek naar Jezus. Niet alleen literair een hoogstaande roman, maar ook imponerend door haar markante veelzijdigheid en de diep-indringende analyse van milieus en karakters.

Identifiers

SKUSKU-2823
ISBN 109061524156
ISBN 139789061524151