Gars
Driessen, Martin Michael

Driessen, Martin Michael. Gars. Amsterdam: Wereldbibiotheek, 1999. 300 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 13 cm. x 21 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Éen niet erg slimme ridder, Gars, beleeft allerlei bizarre avonturen en wordt tenslotte tegelijk koning van Frankrijk en paus van Rome. Dit gegeven speelt zich af in al even onhistorische middeleeuwen vol met allerlei grotendeels of totaal verzonnen figuren. Er gebeurt enorm veel in een verhaal zonder enige logica en zonder veel kop of staart, waarin ook diverse dieren sprekend optreden. Even bandeloos als de fantasie rond figuren en gebeurtenissen is het taalgebruik dat met exuberant en daardoor snel vermoeiend gekarakteriseerd kan worden. De flaptekst deelt mede dat de auteur het boek geschreven heeft na de dood van zijn zoontje op basis van verhalen die hij aan het zieke kind had verteld.

7,50

In stock

General

Full TitleGars
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsDriessen, Martin Michael

Imprint

PublisherWereldbibiotheek
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1999

Description

H x L x W13 x 0 x 21 cm
Pages300
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryÉen niet erg slimme ridder, Gars, beleeft allerlei bizarre avonturen en wordt tenslotte tegelijk koning van Frankrijk en paus van Rome. Dit gegeven speelt zich af in al even onhistorische middeleeuwen vol met allerlei grotendeels of totaal verzonnen figuren. Er gebeurt enorm veel in een verhaal zonder enige logica en zonder veel kop of staart, waarin ook diverse dieren sprekend optreden. Even bandeloos als de fantasie rond figuren en gebeurtenissen is het taalgebruik dat met exuberant en daardoor snel vermoeiend gekarakteriseerd kan worden. De flaptekst deelt mede dat de auteur het boek geschreven heeft na de dood van zijn zoontje op basis van verhalen die hij aan het zieke kind had verteld

Identifiers

SKUSKU-7991
ISBN 109028418628
ISBN 139789028418622