Fragmentaria rondom het huis
van hekken, Renée

van hekken, Renée. Fragmentaria rondom het huis. Gedichten 1982-83. &Vondel, 1983. Printed by Govaerts, Schoten. [?p.] Volumes: 1 volume. First Edition. printed at 500 copies. This is number 425 of 500. 13 cm. x 21 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover. Signatures: Signed by the Author.

SUMMARY:
Renée Van Hekken behaalde het kandidaatsdiploma Letteren en Wijsbegeerte aan de Ufsia en studeerde schilderkunst aan de academie voor Schone Kunsten te Antwerpen.

Zij debuteerde in 1970 met de dichtbundel Het en is textielkunstenares. Tot hiertoe publiceerde zij 4 romans en 23 dichtbundels waarvan er twee werden vertaald in het Hongaars en het Pools. De roman Het gesloten oor werd bekroond met de Streuvelsprijs voor verhalend proza.
Haar literair oeuvre verscheen respectievelijk bij Uitgeverij Manteau Antwerpen en Amsterdam, Haikoe-Kern Wilrijk en Thuishaven Schoten..

9,00

In stock

General

Full TitleFragmentaria rondom het huis
Sub-titleGedichten 1982-83
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan hekken, Renée

Imprint

Publisher&Vondel
PrinterGovaerts
Printing PlaceSchoten
Release Year1983

Description

H x L x W13 x 0 x 21 cm
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition
Issue and Stateprinted at 500 copies
CommentsThis is number 425 of 500

Info

SignaturesSigned by the Author
SummaryRenée Van Hekken behaalde het kandidaatsdiploma Letteren en Wijsbegeerte aan de Ufsia en studeerde schilderkunst aan de academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Zij debuteerde in 1970 met de dichtbundel Het en is textielkunstenares. Tot hiertoe publiceerde zij 4 romans en 23 dichtbundels waarvan er twee werden vertaald in het Hongaars en het Pools. De roman Het gesloten oor werd bekroond met de Streuvelsprijs voor verhalend proza.
Haar literair oeuvre verscheen respectievelijk bij Uitgeverij Manteau Antwerpen en Amsterdam, Haikoe-Kern Wilrijk en Thuishaven Schoten.

Identifiers

SKUSKU-0488