En anders dan zichzelf wordt niemand
Mels, Rosemie

Mels, Rosemie. En anders dan zichzelf wordt niemand. Leuven: P Uitgeverij, 2001. 56 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 13 cm. x 21 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Rosemie Mels (Sint-Niklaas, 1951) werkt als pedagoge in het onderwijs en het vormingswerk. Ze schrijft al meer dan twintig jaar poëzie. Haar debuutbundel “En anders dan zichzelf wordt niemand” bevat een selectie uit haar gedichten.
Rosemie Mels heeft weinig woorden nodig om een dieperliggende boodschap op te roepen in haar inimistische poëzie. Het is rustig toeven in haar verzen, terwijl de onrust woelt. Een indringend debuut van een schrijfster met een heel eigen stem.

10,00

In stock

General

Full TitleEn anders dan zichzelf wordt niemand
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsMels, Rosemie

Imprint

PublisherP Uitgeverij
Publishing PlaceLeuven
Release Year2001

Description

H x L x W13 x 0 x 21 cm
Pages56
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryRosemie Mels (Sint-Niklaas, 1951) werkt als pedagoge in het onderwijs en het vormingswerk. Ze schrijft al meer dan twintig jaar poëzie. Haar debuutbundel "En anders dan zichzelf wordt niemand" bevat een selectie uit haar gedichten. Rosemie Mels heeft weinig woorden nodig om een dieperliggende boodschap op te roepen in haar inimistische poëzie. Het is rustig toeven in haar verzen, terwijl de onrust woelt. Een indringend debuut van een schrijfster met een heel eigen stem

Identifiers

SKUSKU-0282
ISBN 10907689518X
ISBN 139789076895185