Een zomer in Japan
Burnham Schwartz, John

Burnham Schwartz, John. [Translated by Brunt, Emma]. Een zomer in Japan. Amsterdam: Amber, 1992. 248 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een jonge, pas afgestudeerde Amerikaan doet zijn intrede in een Amerikaanse computerfirma in Tokio. Hij maakt daar kennis met het zaken- en uitgaansleven van deze metropool. De moderne techniek van het huidige Japan, de bars en seks-shows en de neonverlichte straten van Tokio veroorzaken een cultuurshock bij de hoofdfiguur. Een vrouwelijke, Japanse collega, die familie op het platteland heeft, toont hem echter, dat er nog een ander, meer oorspronkelijk Japan bestaat. Dit vlot geschreven debuut van de 24-jarige schrijver, die een graad in Oostaziatische studies behaalde, geeft een levendig beeld van de ontmoeting van een westerling met verschillende aspecten van de Japanse cultuur.

8,00

In stock

General

Full TitleEen zomer in Japan
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsBurnham Schwartz, John
TranslatorsBrunt, Emma

Imprint

PublisherAmber
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1992

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages248
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryEen jonge, pas afgestudeerde Amerikaan doet zijn intrede in een Amerikaanse computerfirma in Tokio. Hij maakt daar kennis met het zaken- en uitgaansleven van deze metropool. De moderne techniek van het huidige Japan, de bars en seks-shows en de neonverlichte straten van Tokio veroorzaken een cultuurshock bij de hoofdfiguur. Een vrouwelijke, Japanse collega, die familie op het platteland heeft, toont hem echter, dat er nog een ander, meer oorspronkelijk Japan bestaat. Dit vlot geschreven debuut van de 24-jarige schrijver, die een graad in Oostaziatische studies behaalde, geeft een levendig beeld van de ontmoeting van een westerling met verschillende aspecten van de Japanse cultuur

Identifiers

SKUSKU-2825
ISBN 109050931154
ISBN 139789050931151