Een weg in de wereld
Naipaul, V. S.

Naipaul, V. S.. [Translated by Golüke, Guido]. Een weg in de wereld. Een reeks. (Original Title: A way in the world. A sequence.). Amsterdam: Pandora Pockets, 1994. 342 pages. Volumes: 1 volume. Second Edition. 11,5 cm. x 18 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een op Trinidad geboren schrijver van hindoestaanse afkomst haalt herinneringen op aan zijn jeugd op het eiland, zijn verblijf in Engeland, zijn loopbaan, zijn reizen en mensen die hij ontmoet heeft. Deze sterk autobiografisch gekleurde hoofdstukken worden afgewisseld met ‘ongeschreven verhalen’, voorvallen uit de geschiedenis van het Caribisch gebied, die mèt de belevenissen van de ik-figuur ineengevlochten zijn tot een samenhangend geheel: geen roman in de eigenlijke zin, maar, zoals in de ondertitel staat, ‘een reeks’. Naipaul behandelt hierin nog eenmaal veel van de thema’s die hem gedurende zijn veertigjarig schrijverschap en als getuige van de post-koloniale samenleving hebben beziggehouden, maar zijn toon is verzoenender geworden. Een rijk boek van een groot schrijver. Pocketeditie.

5,50

In stock

General

Full TitleEen weg in de wereld
Sub-titleEen reeks
Original TitleA way in the world. A sequence.
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsNaipaul, V. S.
TranslatorsGolüke, Guido

Imprint

PublisherPandora Pockets
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1994

Description

H x L x W11.5 x 0 x 18 cm
Pages342
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryEen op Trinidad geboren schrijver van hindoestaanse afkomst haalt herinneringen op aan zijn jeugd op het eiland, zijn verblijf in Engeland, zijn loopbaan, zijn reizen en mensen die hij ontmoet heeft. Deze sterk autobiografisch gekleurde hoofdstukken worden afgewisseld met 'ongeschreven verhalen', voorvallen uit de geschiedenis van het Caribisch gebied, die mèt de belevenissen van de ik-figuur ineengevlochten zijn tot een samenhangend geheel: geen roman in de eigenlijke zin, maar, zoals in de ondertitel staat, 'een reeks'. Naipaul behandelt hierin nog eenmaal veel van de thema's die hem gedurende zijn veertigjarig schrijverschap en als getuige van de post-koloniale samenleving hebben beziggehouden, maar zijn toon is verzoenender geworden. Een rijk boek van een groot schrijver. Pocketeditie

Identifiers

SKUSKU-2762
ISBN 109025499112
ISBN 139789025499112