Een vrouw van vlees en bloed
Alther, Lisa

Alther, Lisa. [Translated by De Swaan, Nicky]. Een vrouw van vlees en bloed. (Original Title: Bedrock). Amsterdam: Contact, 1990. 343 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 15 cm. x 23 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Het belangrijkste in dit verhaal is misschien wel de relatie tussen de hoofdpersonen, twee vrouwen, de een beeldend kunstenaar, de ander fotografe. Maar ook de relaties van de vrouwen met de andere mensen om hen heen worden doordacht weergegeven. De auteur weet in dit boek, net als in haar ander werk de figuren zó te beschrijven, dat het einde echt een afscheid betekent voor de lezer. Je wilt niet dat het verhaal ophoudt. Het boeit tot het einde toe. Sommige gedeelten van het boek zijn zeer literair geschreven, andere gedeelten meer verhalend, vertellend. Interessant aspect is het omgaan van de mensen met sex, dat is zeker geen doorsnee-manier alhoewel menigeen eigen gevoelens op dat terrein zal ‘herkennen’. Een boek voor echte lezers, die bovendien van psychologische processen houden.

6,00

In stock

General

Full TitleEen vrouw van vlees en bloed
Original TitleBedrock
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsAlther, Lisa
TranslatorsDe Swaan, Nicky

Imprint

PublisherContact
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1990

Description

H x L x W15 x 0 x 23 cm
Pages343
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryHet belangrijkste in dit verhaal is misschien wel de relatie tussen de hoofdpersonen, twee vrouwen, de een beeldend kunstenaar, de ander fotografe. Maar ook de relaties van de vrouwen met de andere mensen om hen heen worden doordacht weergegeven. De auteur weet in dit boek, net als in haar ander werk de figuren zó te beschrijven, dat het einde echt een afscheid betekent voor de lezer. Je wilt niet dat het verhaal ophoudt. Het boeit tot het einde toe. Sommige gedeelten van het boek zijn zeer literair geschreven, andere gedeelten meer verhalend, vertellend. Interessant aspect is het omgaan van de mensen met sex, dat is zeker geen doorsnee-manier alhoewel menigeen eigen gevoelens op dat terrein zal 'herkennen'. Een boek voor echte lezers, die bovendien van psychologische processen houden

Identifiers

SKUSKU-2314
ISBN 10902546856X