Een roos van vlees
Wolkers, Jan

Wolkers, Jan. Een roos van vlees. Amsterdam: Meulenhoff, 1971. 194 pages. Volumes: 1 volume. Series: Meulenhoff Editie. 17th Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Deze roman speelt zich af in een etmaal tegen het decor van de dood. Daniel, de hoofdpersoon is gescheiden van zijn vrouw Sonja. Aanleiding hiertoe is zijn onvermogen (angst) iemand lief te hebben, en de dood van hun tweejarig dochtertje die een grotere verwijdering teweeg brengt. Hij blijft in denken en dromen gebonden aan zijn vrouw en zoontje en zijn moeilijke jeugd, waarin de vader de centrale figuur is. Tijdens zijn ontmoeting met Emmy, wier levensgeschiedenis gedeeltelijk parallel loopt aan de zijne, wordt beider eenzaamheid niet overbrugd, eerder versterkt. Indringend en sober geschreven.

8,00

In stock

General

Full TitleEen roos van vlees
SeriesMeulenhoff Editie
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsWolkers, Jan

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1971

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages194
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

Edition17th Edition

Info

SummaryDeze roman speelt zich af in een etmaal tegen het decor van de dood. Daniel, de hoofdpersoon is gescheiden van zijn vrouw Sonja. Aanleiding hiertoe is zijn onvermogen (angst) iemand lief te hebben, en de dood van hun tweejarig dochtertje die een grotere verwijdering teweeg brengt. Hij blijft in denken en dromen gebonden aan zijn vrouw en zoontje en zijn moeilijke jeugd, waarin de vader de centrale figuur is. Tijdens zijn ontmoeting met Emmy, wier levensgeschiedenis gedeeltelijk parallel loopt aan de zijne, wordt beider eenzaamheid niet overbrugd, eerder versterkt. Indringend en sober geschreven

Identifiers

SKUSKU-7932