Een punaise in de voet
Koolhaas, Anton

Koolhaas, Anton. Een punaise in de voet. Amsterdam: G.A. Van Oorschot, [publishing date unknown]. 163 pages. Volumes: 1 of 1 volume. [Edition Unknown]. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Op een zondagmorgen trapt David Brack in een punaise, die zijn vrouw Letitia heeft laten slingeren. In een heftige reactie op zijn woedende uitval, dat punaises in de muur horen, drukt zij met al haar kracht de punaise in de buitenmuur van hun flat. De muur wijkt en slaat naar buiten, Letitia verliest haar evenwicht en valt van de 11e verdieping te pletter. David vlucht verbijsterd weg en er volgen twee wonderlijke dagen, waarin hij zichzelf en zijn liefde voor zijn dode vrouw met nieuwe ogen leert zien. Een fascinerend boek.

11,50

In stock

General

Full TitleEen punaise in de voet
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsKoolhaas, Anton

Imprint

PublisherG.A. Van Oorschot
Publishing PlaceAmsterdam

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages163
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

Edition[Edition Unknown]

Info

SummaryOp een zondagmorgen trapt David Brack in een punaise, die zijn vrouw Letitia heeft laten slingeren. In een heftige reactie op zijn woedende uitval, dat punaises in de muur horen, drukt zij met al haar kracht de punaise in de buitenmuur van hun flat. De muur wijkt en slaat naar buiten, Letitia verliest haar evenwicht en valt van de 11e verdieping te pletter. David vlucht verbijsterd weg en er volgen twee wonderlijke dagen, waarin hij zichzelf en zijn liefde voor zijn dode vrouw met nieuwe ogen leert zien. Een fascinerend boek

Identifiers

SKUSKU-3163