Een mond van zand
Marain, Elisabeth

Marain, Elisabeth. Een mond van zand. Antwerpen: Elsevier Manteau, MCMLXXXI. [1981]. 156 pages. Volumes: 1 of 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In haar kinderjaren is Marthe, de hoofdpersoon, geconfronteerd geweest met een traumatisch voorval. Hierdoor verzeilt zij in een isolement. Het boek handelt over Marthes pogingen en die van anderen, dit isolement te doorbreken. Voor de lezer blijft het vaak een gissen naar hetgeen gebeurt of gebeurd is, maar misschien versterkt die onzekerheid het gevoel van machteloosheid t.o.v. Marthe’s totale eenzaamheid. Indringend beschreven..

11,50

In stock

General

Full TitleEen mond van zand
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsMarain, Elisabeth

Imprint

PublisherElsevier Manteau
Publishing PlaceAntwerpen

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages156
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryIn haar kinderjaren is Marthe, de hoofdpersoon, geconfronteerd geweest met een traumatisch voorval. Hierdoor verzeilt zij in een isolement. Het boek handelt over Marthes pogingen en die van anderen, dit isolement te doorbreken. Voor de lezer blijft het vaak een gissen naar hetgeen gebeurt of gebeurd is, maar misschien versterkt die onzekerheid het gevoel van machteloosheid t.o.v. Marthe's totale eenzaamheid. Indringend beschreven.

Identifiers

SKUSKU-3173
ISBN 109022307999
ISBN 139789022307991