Een klein vergrootglaasje
Ferdinandusse, Rinus

Ferdinandusse, Rinus. Een klein vergrootglaasje. Een eigen keuze uit de café-notities. Amsterdam: De Arbeiderspers, 1985. 208 pages. Volumes: 1 volume. First Edition in book form. 14,3 cm. x 22,2 cm.
Condition: Fine. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
De huidige hoofdredacteur van Vrij Nederland schreef in de tijd, dat hij deze funktie nog niet had o.m. cursiefjes in dit weekblad onder de titel “Notities (aan de tap)”. Van deze humoristische kroegverhalen verschenen 6 bundels, waaruit hij nu 76 cursiefjes heeft geselecteerd, zijnde een persoonlijke keus incl. een toegift van 4. Ferdinandusse heeft een eigen stijl, minder melancholisch en met een scherpere pointe dan Carmiggelt, hoewel ze voornamelijk in hetzelfde cafe-milieu spelen. F.’s verhaaltjes hebben een boeiende dialoog, vaak meer monoloog, dan dialoog, zijn nog steeds amusant en zeker niet verouderd.

7,00

In stock

General

Full TitleEen klein vergrootglaasje
Sub-titleEen eigen keuze uit de café-notities
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsFerdinandusse, Rinus

Imprint

PublisherDe Arbeiderspers
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1985

Description

H x L x W14.3 x 0 x 22.2 cm
Pages208
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition in book form

Info

SummaryDe huidige hoofdredacteur van Vrij Nederland schreef in de tijd, dat hij deze funktie nog niet had o.m. cursiefjes in dit weekblad onder de titel "Notities (aan de tap)". Van deze humoristische kroegverhalen verschenen 6 bundels, waaruit hij nu 76 cursiefjes heeft geselecteerd, zijnde een persoonlijke keus incl. een toegift van 4. Ferdinandusse heeft een eigen stijl, minder melancholisch en met een scherpere pointe dan Carmiggelt, hoewel ze voornamelijk in hetzelfde cafe-milieu spelen. F.'s verhaaltjes hebben een boeiende dialoog, vaak meer monoloog, dan dialoog, zijn nog steeds amusant en zeker niet verouderd

Identifiers

SKUSKU-7960
ISBN 109029516860
ISBN 139789029516860