Een geverfde ruiter
Claus, Hugo

Claus, Hugo. Een geverfde ruiter. gedichten. Amsterdam / Antwerpen: De Bezige Bij / Ontwikkeling, 1961. Printed by Mouton & Co., Den Haag. 96 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: Literaire Reuzenpocket. Second Edition. Literaire Reuzenpocket no 16. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Good. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
De onderhavige bundel bestaat uit vier afdelingen die ieder een eigen titel en een eigen motto hebben. Geen van de ondertitels (Dubbel Krijt, Reportage, Zij, Gelegenheden) vertoont enig verband met de hoofdtitel; met de motto’s is dat evenmin het geval. Verder vindt men noch bij de reeksen onder een verzameltitel, noch bij de zelfstandige gedichten een zogenaamd titelgedicht. Dit is de eerste aanleiding om verder te zoeken. Is er in de gedichten iets te vinden?.

7,00

In stock

General

Full TitleEen geverfde ruiter
Sub-titlegedichten
SeriesLiteraire Reuzenpocket
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsClaus, Hugo

Imprint

PublisherDe Bezige Bij / Ontwikkeling
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
PrinterMouton & Co.
Printing PlaceDen Haag
Release Year1961

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages96
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionGood

Editorial

EditionSecond Edition
CommentsLiteraire Reuzenpocket no 16

Info

SummaryDe onderhavige bundel bestaat uit vier afdelingen die ieder een eigen titel en een eigen motto hebben. Geen van de ondertitels (Dubbel Krijt, Reportage, Zij, Gelegenheden) vertoont enig verband met de hoofdtitel; met de motto's is dat evenmin het geval. Verder vindt men noch bij de reeksen onder een verzameltitel, noch bij de zelfstandige gedichten een zogenaamd titelgedicht. Dit is de eerste aanleiding om verder te zoeken. Is er in de gedichten iets te vinden?

Identifiers

SKUSKU-7771