Een eiland worden
De Wispelaere, Paul

De Wispelaere, Paul. Een eiland worden. Amsterdam / Antwerpen: De Bezige Bij / Ontwikkeling, 1963. Printed by Hooiberg, Epe. 165 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: Literaire Reuzenpocket. First Edition. Literaire Reuzenpocket nr. 49. 13 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Het romandebuut van een Vlaams auteur, die in 1928 werd geboren.
“Een eiland worden” is de geschiedenis van een man-vrouw verhouding, geschreven in een moderne en beeldende taal. De hoofdpersoon komt in de pagina’s van dit boek tot een levenshouding, die niet zonder moeite door hemzelf en zijn eigen omgeving wordt aanvaard. “We zitten elk op een eiland, dacht Filip, wij zijn niet bestand tegen de tijd.” Zijn verhaal is een algemeen menselijk verhaal, dat tot het hart van velen zal spreken.

9,00

In stock

General

Full TitleEen eiland worden
SeriesLiteraire Reuzenpocket
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsDe Wispelaere, Paul

Imprint

PublisherDe Bezige Bij / Ontwikkeling
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
PrinterHooiberg
Printing PlaceEpe
Release Year1963

Description

H x L x W13 x 0 x 20 cm
Pages165
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition
CommentsLiteraire Reuzenpocket nr. 49

Info

SummaryHet romandebuut van een Vlaams auteur, die in 1928 werd geboren. "Een eiland worden" is de geschiedenis van een man-vrouw verhouding, geschreven in een moderne en beeldende taal. De hoofdpersoon komt in de pagina's van dit boek tot een levenshouding, die niet zonder moeite door hemzelf en zijn eigen omgeving wordt aanvaard. "We zitten elk op een eiland, dacht Filip, wij zijn niet bestand tegen de tijd." Zijn verhaal is een algemeen menselijk verhaal, dat tot het hart van velen zal spreken

Identifiers

SKUSKU-3022