Doen alsof
van der Veen, Adriaan

van der Veen, Adriaan. Doen alsof. Amsterdam: Manteau, MCMLXXXIV [1984]. 244 pages. Volumes: 1 volume. Sixth Edition. Herziene druk. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Het “schuchtere poppetje” Ida raakt bevriend met de schrijver Dolf. Ze is helemaal niet zeker van zijn liefde voor haar maar weet het zo aan te pakken dat hij haar niet los kan laten. Tijdens een vakantie in Rome raakt Ida verzeild in een semi-gangster wereldje. Als Dolf naar Rome komt, weet Ida al gauw dat ze van hem niets hoeft te verwachten en de relatie wordt verbroken. Psychologische roman die een zeer boeiende beschrijving geeft van de fijngevoelige hoofdpersoon, die ondanks haar schuchterheid iedereen om haar heen datgene laat doen wat zij wil.

7,00

In stock

General

Full TitleDoen alsof
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan der Veen, Adriaan

Imprint

PublisherManteau
Publishing PlaceAmsterdam

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages244
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSixth Edition
CommentsHerziene druk

Info

SummaryHet "schuchtere poppetje" Ida raakt bevriend met de schrijver Dolf. Ze is helemaal niet zeker van zijn liefde voor haar maar weet het zo aan te pakken dat hij haar niet los kan laten. Tijdens een vakantie in Rome raakt Ida verzeild in een semi-gangster wereldje. Als Dolf naar Rome komt, weet Ida al gauw dat ze van hem niets hoeft te verwachten en de relatie wordt verbroken. Psychologische roman die een zeer boeiende beschrijving geeft van de fijngevoelige hoofdpersoon, die ondanks haar schuchterheid iedereen om haar heen datgene laat doen wat zij wil

Identifiers

SKUSKU-7925
ISBN 109010049728
ISBN 139789010049728