Doen alsof
van der Veen, Adriaan

van der Veen, Adriaan. Doen alsof. Amsterdam: Em. Querido, 1960. 191 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 13,2 cm. x 21,2 cm.
Condition: Fine. Softcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
Het “schuchtere poppetje” Ida raakt bevriend met de schrijver Dolf. Ze is helemaal niet zeker van zijn liefde voor haar maar weet het zo aan te pakken dat hij haar niet los kan laten. Tijdens een vakantie in Rome raakt Ida verzeild in een semi-gangster wereldje. Als Dolf naar Rome komt, weet Ida al gauw dat ze van hem niets hoeft te verwachten en de relatie wordt verbroken. Psychologische roman die een zeer boeiende beschrijving geeft van de fijngevoelige hoofdpersoon, die ondanks haar schuchterheid iedereen om haar heen datgene laat doen wat zij wil.

7,50

In stock

General

Full TitleDoen alsof
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan der Veen, Adriaan

Imprint

PublisherEm. Querido
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1960

Description

H x L x W13.2 x 0 x 21.2 cm
Pages191
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryHet "schuchtere poppetje" Ida raakt bevriend met de schrijver Dolf. Ze is helemaal niet zeker van zijn liefde voor haar maar weet het zo aan te pakken dat hij haar niet los kan laten. Tijdens een vakantie in Rome raakt Ida verzeild in een semi-gangster wereldje. Als Dolf naar Rome komt, weet Ida al gauw dat ze van hem niets hoeft te verwachten en de relatie wordt verbroken. Psychologische roman die een zeer boeiende beschrijving geeft van de fijngevoelige hoofdpersoon, die ondanks haar schuchterheid iedereen om haar heen datgene laat doen wat zij wil

Identifiers

SKUSKU-7921