De zwarte heuvel
Chatwin, Bruce

Chatwin, Bruce. [Translated by Van Oers, Peter]. De zwarte heuvel. (Original Title: On the Black Hill). Amsterdam: Bert Bakker, 1983. 259 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Tachtig jaar lang wonen de tweelingbroers Lewis en Benjamin Jones op hun boerderij ‘Het Visioen’, gelegen nabij de Zwarte Heuvel op het grensgebied van Engeland en Wales. Als kinderen en als volwassenen zijn ze zelden van elkaar gescheiden en delen ze hun leven. Ze eten hetzelfde, dragen dezelfde kleren, slapen in hetzelfde bed en voelen hetzelfde. Niet alleen de invloed van hun vader – een humeurige, stugge boer, enigszins verbitterd door een jarenlange burenruzie – maar vooral die van hun moeder – een scherpzinnige, doortastende vrouw – is groot. Boeiend, mooi geschreven, verhaal, spelend in de 20e eeuw. Sfeervolle tekening van de mensen, de omgeving en het hun omringende landschap, dat alles in een betrekkelijk besloten, enigszins benauwende plattelandsgemeenschap.

9,50

In stock

General

Full TitleDe zwarte heuvel
Original TitleOn the Black Hill
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsChatwin, Bruce
TranslatorsVan Oers, Peter

Imprint

PublisherBert Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1983

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages259
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryTachtig jaar lang wonen de tweelingbroers Lewis en Benjamin Jones op hun boerderij 'Het Visioen', gelegen nabij de Zwarte Heuvel op het grensgebied van Engeland en Wales. Als kinderen en als volwassenen zijn ze zelden van elkaar gescheiden en delen ze hun leven. Ze eten hetzelfde, dragen dezelfde kleren, slapen in hetzelfde bed en voelen hetzelfde. Niet alleen de invloed van hun vader - een humeurige, stugge boer, enigszins verbitterd door een jarenlange burenruzie - maar vooral die van hun moeder - een scherpzinnige, doortastende vrouw - is groot. Boeiend, mooi geschreven, verhaal, spelend in de 20e eeuw. Sfeervolle tekening van de mensen, de omgeving en het hun omringende landschap, dat alles in een betrekkelijk besloten, enigszins benauwende plattelandsgemeenschap

Identifiers

SKUSKU-2736
ISBN 109060199928
ISBN 139789060199923