De zwaardvis
Claus, Hugo

Claus, Hugo. De zwaardvis. Amsterdam: De Bezige Bij / CPNB, 1989. 95 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 21 cm. x 13,6 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
NL:
deze wrange novelle van Claus blijft verrassend. De mix van mythologie en religie, seks en geweld is deze keer gesitueerd op het platteland. Hoofdfiguren zijn de gescheiden Sibylle en haar zoon; een dorpsonderwijzer met ambities en een aan lager wal geraakte dokter, die nu klusjesman is. In 13 korte hoofdstukken weet Claus het benauwde leven perfect te schilderen. De perspectiefwisseling zorgt voor de nodige variatie; De gepleegde moord geeft het boek extra spanning..

4,00

In stock

General

Full TitleDe zwaardvis
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsClaus, Hugo

Imprint

PublisherDe Bezige Bij / CPNB
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1989

Description

H x L x W21 x 0 x 13.6 cm
Pages95
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryNL: deze wrange novelle van Claus blijft verrassend. De mix van mythologie en religie, seks en geweld is deze keer gesitueerd op het platteland. Hoofdfiguren zijn de gescheiden Sibylle en haar zoon; een dorpsonderwijzer met ambities en een aan lager wal geraakte dokter, die nu klusjesman is. In 13 korte hoofdstukken weet Claus het benauwde leven perfect te schilderen. De perspectiefwisseling zorgt voor de nodige variatie; De gepleegde moord geeft het boek extra spanning.

Identifiers

SKUSKU-2162
ISBN 109070066742