De vreugde en geluk club
Tan, Amy

Tan, Amy. [Translated by ten Holt, Heleen]. De vreugde en geluk club. Amsterdam: Ber Bakker, 1996. 293 pages. Volumes: 1 volume. 15th Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
The Joy Luck Club is een bestseller geschreven door de Amerikaanse auteur Amy Tan. Oorspronkelijk had de auteur het bedoeld als een verzameling korte verhalen.

RECENSIE:
Prachtige verhalen die vier Chinese vrouwen in San Francisco elkaar rond de Mah Jong-tafel vertellen over hun jeugd in China. Ook hun dochters komen aan het woord, waarbij de dochter-moederverhouding in China sterk afsteekt tegen die in Amerika. Alle vier vrouwen komen rond hun huwelijksdag in Amerika aan, op één na zijn allen getrouwd met een Chinees. Ze brengen hun eigen cultuur mee, maar kunnen niet verhinderen dat die in dat vreemde land verbleekt en voor hun kinderen onbegrijpelijk is. Sober verteld. Uitstekend vertaald. Ook verfilmd.

8,00

In stock

General

Full TitleDe vreugde en geluk club
Original TitleThe Joy Luck Club
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsTan, Amy
Translatorsten Holt, Heleen

Imprint

PublisherBer Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1996

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages293
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

Edition15th Edition

Info

SummaryThe Joy Luck Club is een bestseller geschreven door de Amerikaanse auteur Amy Tan. Oorspronkelijk had de auteur het bedoeld als een verzameling korte verhalen. RECENSIE: Prachtige verhalen die vier Chinese vrouwen in San Francisco elkaar rond de Mah Jong-tafel vertellen over hun jeugd in China. Ook hun dochters komen aan het woord, waarbij de dochter-moederverhouding in China sterk afsteekt tegen die in Amerika. Alle vier vrouwen komen rond hun huwelijksdag in Amerika aan, op één na zijn allen getrouwd met een Chinees. Ze brengen hun eigen cultuur mee, maar kunnen niet verhinderen dat die in dat vreemde land verbleekt en voor hun kinderen onbegrijpelijk is. Sober verteld. Uitstekend vertaald. Ook verfilmd

Identifiers

SKUSKU-4086
ISBN 109035117123
ISBN 139789035117129