De vleespotten van Egypte
Gijsen, Marnix

Gijsen, Marnix. De vleespotten van Egypte. Een sotternij. ‘s-Gravenhage: A. A. M. Stols, 1952. 267 pages. First Edition.
Condition: Good Plus. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
De pas afgestudeerde historicus dr. Robijns wordt door een studiebeurs in de gelegenheid gesteld een jaar aan een Amerikaanse universiteit te studeren. Op zijn reis wordt hij vergezeld door Andreas de laatste nazaat van de adellijke familie Van Bever. Door de grote tegenstellingen in de karakters van de twee hoofdpersonen benaderen zij de Amerikaanse samenleving op een totaal verschillende wijze en zoeken zij hun kontakten in een geheel ander milieu. Met veel humor en ironie geeft Gijsen zijn visie op de Amerikaanse maatschappij waarvan hijzelf enkele jaren deel uitmaakte..

18,00

In stock

General

Full TitleDe vleespotten van Egypte
Sub-titleEen sotternij
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsGijsen, Marnix

Imprint

PublisherA. A. M. Stols
Publishing Place's-Gravenhage
Release Year1952

Description

Pages267
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionGood Plus

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDe pas afgestudeerde historicus dr. Robijns wordt door een studiebeurs in de gelegenheid gesteld een jaar aan een Amerikaanse universiteit te studeren. Op zijn reis wordt hij vergezeld door Andreas de laatste nazaat van de adellijke familie Van Bever. Door de grote tegenstellingen in de karakters van de twee hoofdpersonen benaderen zij de Amerikaanse samenleving op een totaal verschillende wijze en zoeken zij hun kontakten in een geheel ander milieu. Met veel humor en ironie geeft Gijsen zijn visie op de Amerikaanse maatschappij waarvan hijzelf enkele jaren deel uitmaakte.

Identifiers

SKUSKU-4344