De vice-consul
Duras, Marguerite

Duras, Marguerite. De vice-consul. (Original Title: Le vice-consul). Amsterdam / Antwerpen: Contact, 1967. Printed by Bosch, Utrecht. 160 pages. Volumes: 1 volume. Series: Auteurs van de tweede eeuwhelft. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 19,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
De vice-consul van Lahore heeft Lahore moeten verlaten. Zijn superieuren weten niet goed raad met hem. Hij is een uitgestotene, een melaatse. Is hij zich dit bewust? Gaat het werkelijke leven langs hem heen? Is hij inderdaad verliefd op de vrouw van de ambassadeur? De lezer weet het niet. Alles in dit boek blijft in het vage. Alleen de afschuw van melaatsheid is duidelijk. Een tweede verhaal speelt hier doorheen, over een zwanger bedelmeisje, uitgestoten door haar familie. Is ze ook melaats? .

5,00

In stock

General

Full TitleDe vice-consul
Original TitleLe vice-consul
SeriesAuteurs van de tweede eeuwhelft
LanguageDutch
Original LanguageFrench

Creators

AuthorsDuras, Marguerite

Imprint

PublisherContact
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
PrinterBosch
Printing PlaceUtrecht
Release Year1967

Description

H x L x W12.5 x 0 x 19.5 cm
Pages160
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryDe vice-consul van Lahore heeft Lahore moeten verlaten. Zijn superieuren weten niet goed raad met hem. Hij is een uitgestotene, een melaatse. Is hij zich dit bewust? Gaat het werkelijke leven langs hem heen? Is hij inderdaad verliefd op de vrouw van de ambassadeur? De lezer weet het niet. Alles in dit boek blijft in het vage. Alleen de afschuw van melaatsheid is duidelijk. Een tweede verhaal speelt hier doorheen, over een zwanger bedelmeisje, uitgestoten door haar familie. Is ze ook melaats?

Identifiers

SKUSKU-2817