De verwoesting van Hyperion
Raes, Hugo

Raes, Hugo. De verwoesting van Hyperion. Amsterdam: De Bezige Bij, 1978. Printed by Van Boekhoven – Bosch, Utrecht. 318 pages. Volumes: 1 volume. Series: BBLITERAIR. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Essef – Een kleine groep mensen – overlevenden van de grote verwoesting der Aarde – heeft zich in de loop der tijden ontwikkeld tot een technisch-wetenschappelijke hyperbeschaving. De onsterfelijke mensen van Hyperion leven van wijsheid en poëzie, van vrede en innerlijke avonturen. Ook ratten hebben de catastrofe overleefd. Als op een dag de sterk geëvolueerde ratachtigen de hulp van Hyperion inroepen tegen een invasie van primitievere soortgenoten, dan blijken de krachten van poëzie en wijsheid, niet opgewassen te zijn tegen die van domheid, machtswellust en geweld.

13,50

In stock

General

Full TitleDe verwoesting van Hyperion
SeriesBBLITERAIR
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsRaes, Hugo

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterVan Boekhoven - Bosch
Printing PlaceUtrecht
Release Year1978

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages318
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryEssef - Een kleine groep mensen - overlevenden van de grote verwoesting der Aarde - heeft zich in de loop der tijden ontwikkeld tot een technisch-wetenschappelijke hyperbeschaving. De onsterfelijke mensen van Hyperion leven van wijsheid en poëzie, van vrede en innerlijke avonturen. Ook ratten hebben de catastrofe overleefd. Als op een dag de sterk geëvolueerde ratachtigen de hulp van Hyperion inroepen tegen een invasie van primitievere soortgenoten, dan blijken de krachten van poëzie en wijsheid, niet opgewassen te zijn tegen die van domheid, machtswellust en geweld

Identifiers

SKUSKU-7936
ISBN 109023406036