De verhalen
Márquez, Gabriel García

Márquez, Gabriel García. De verhalen. Ogen van een blauwe hond / De uitvaart van Mamá Grande / De ongelooflijke maar droevige geschiedenis van de onschuldige Eréndira en haar harteloze grootmoeder. (Original Title: Ojos de perro azul / Les funerales de la Mamé Grande / La incréíble y triste historia de la cándida Eréndira y de su abuela desalmada). Amsterdam: Meulenhoff, [1984]. 370 pages. Volumes: 1 volume. First Bundled Edition. 13,5 cm. x 21,5 cm.
Condition: Fine. Small ex-libris on right corner of title page. Hardcover.

SUMMARY:
Drie verhalenbundels van Gabriel Garcia Marquez; Ogen van een blauwe hond, De uitvaart van mama Grande en De ongelooflijke maar droevige geschiedenis van de onschuldige Erendira en haar harteloze grootmoeder.
‘Ogen van een blauwe hond’ bevat tien vroege verhalen, voor een dagblad geschreven, zonder onderling verband. ‘De uitvaart van mama Grande’ bevat 8 verhalen die alle gesitueerd zijn in het door ‘Honderd jaar eenzaamheid’ legendarisch geworden Columbiaanse plattelandsdorpje Macondo. Ook de zes verhalen van ‘De ongelooflijke maar droevige geschiedenis van de onschuldige Erendira en haar harteloze grootmoeder; en andere verhalen’ spelen in een kleine dorpsgemeenschap..

8,50

In stock

General

Full TitleDe verhalen
Sub-titleOgen van een blauwe hond / De uitvaart van Mamá Grande / De ongelooflijke maar droevige geschiedenis van de onschuldige Eréndira en haar harteloze grootmoeder
Original TitleOjos de perro azul / Les funerales de la Mamé Grande / La incréíble y triste historia de la cándida Eréndira y de su abuela desalmada
LanguageDutch
Original LanguageSpanish

Creators

AuthorsMárquez, Gabriel García

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam

Description

H x L x W13.5 x 0 x 21.5 cm
Pages370
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFineSmall ex-libris on right corner of title page

Editorial

EditionFirst Bundled Edition

Info

SummaryDrie verhalenbundels van Gabriel Garcia Marquez; Ogen van een blauwe hond, De uitvaart van mama Grande en De ongelooflijke maar droevige geschiedenis van de onschuldige Erendira en haar harteloze grootmoeder. 'Ogen van een blauwe hond' bevat tien vroege verhalen, voor een dagblad geschreven, zonder onderling verband. 'De uitvaart van mama Grande' bevat 8 verhalen die alle gesitueerd zijn in het door 'Honderd jaar eenzaamheid' legendarisch geworden Columbiaanse plattelandsdorpje Macondo. Ook de zes verhalen van 'De ongelooflijke maar droevige geschiedenis van de onschuldige Erendira en haar harteloze grootmoeder; en andere verhalen' spelen in een kleine dorpsgemeenschap.

Identifiers

SKUSKU-0729
ISBN 109029015055
ISBN 139789029015059