De tuinman en de koningin
Sender, Ramon

Sender, Ramon. [Translated by Meijer, Hélène J.]. De tuinman en de koningin. Amsterdam: G. A. Van Oorschot, 1960. 197 pages. Volumes: 1 volume. Series: De Witte Olifant. First Dutch Language Edition. 13,5 cm. x 20,5 cm.
Condition: Fine. Hardcover with Dust Jacket.

SUMMARY:
De literaire reeks De Witte Olifant werd tussen 1960 en 1970 door uitgeverij G.A. van Oorschot in Amsterdam uitgegeven, er verschenen 53 delen, voornamelijk van bekende Nederlandse en enige Russische schrijvers. Bijzonder was dat op de flap van de omslagen om de boeken, een bladwijzer in diverse uitvoeringen, was afgedrukt..

10,00

In stock

General

Full TitleDe tuinman en de koningin
SeriesDe Witte Olifant
LanguageDutch
Original LanguageSpanish

Creators

AuthorsSender, Ramon
TranslatorsMeijer, Hélène J.

Imprint

PublisherG. A. Van Oorschot
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1960

Description

H x L x W13.5 x 0 x 20.5 cm
Pages197
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover with Dust Jacket
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryDe literaire reeks De Witte Olifant werd tussen 1960 en 1970 door uitgeverij G.A. van Oorschot in Amsterdam uitgegeven, er verschenen 53 delen, voornamelijk van bekende Nederlandse en enige Russische schrijvers. Bijzonder was dat op de flap van de omslagen om de boeken, een bladwijzer in diverse uitvoeringen, was afgedrukt. FLAPTEKST: Want behalve tuinman, minnaar en "man" is de hoofdpersoon een symbool, zoals ook zijn verhouding tot de hertogin een symbolisch karakter draagt: het volmaakte liefdespaar, de edelste bloem der mensheid, die hier in deze buitengewoon aangrijpende roman door bruut geweld van de burgeroorlog, standsverschil en misverstand het bloeien wordt belet. S. Vestdijk

Identifiers

SKUSKU-7972