De teraardebestelling vindt in alle stilte plaats
Kunert, Günter

Kunert, Günter. [Translated by Tieges, Wouter Donath]. De teraardebestelling vindt in alle stilte plaats. Verhalen. Amsterdam: Meulenhoff, 1981. 158 pages. Volumes: 1 volume. Series: Meulenhoff Editie. Second Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een herdruk van de reeds in 1970 verschenen Nederlandse vertaling. Het betreft hier dus vroeg proza van Kunert, die toen nog gold als een van de opkomende literaire talenten van de DDR. Intussen behoort hij tot de bekendste en beste schrijvers en dichters van het Duitse taalgebied, maar heeft hij Oost-Duitsland moeten verwisselen voor de Bondsrepubliek. Het belang van Kunert, ook als prozaist, wordt in deze verzameling meer dan voldoende aangetoond. Het wordt daarin ook duidelijk dat hij over een breed scala van literaire mogelijkheden beschikt. Het Duitse verleden speelt in dit werk eveneens een grote rol. Goed vertaald door Wouter D. Tieges.

7,50

In stock

General

Full TitleDe teraardebestelling vindt in alle stilte plaats
Sub-titleVerhalen
SeriesMeulenhoff Editie
LanguageDutch
Original LanguageGerman

Creators

AuthorsKunert, Günter
TranslatorsTieges, Wouter Donath

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1981

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages158
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryEen herdruk van de reeds in 1970 verschenen Nederlandse vertaling. Het betreft hier dus vroeg proza van Kunert, die toen nog gold als een van de opkomende literaire talenten van de DDR. Intussen behoort hij tot de bekendste en beste schrijvers en dichters van het Duitse taalgebied, maar heeft hij Oost-Duitsland moeten verwisselen voor de Bondsrepubliek. Het belang van Kunert, ook als prozaist, wordt in deze verzameling meer dan voldoende aangetoond. Het wordt daarin ook duidelijk dat hij over een breed scala van literaire mogelijkheden beschikt. Het Duitse verleden speelt in dit werk eveneens een grote rol. Goed vertaald door Wouter D. Tieges

Identifiers

SKUSKU-2752
ISBN 109029013362
ISBN 139789029013369