De taal der liefde
Van Het Reve, Gerard Kornelis

Van Het Reve, Gerard Kornelis. De taal der liefde. Amsterdam: Athenaeum – Polak & Van Gennep, 1972. 231 pages. Ninth Edition. 19,7 cm. x 13 cm..
Condition: Good. Softcover.

SUMMARY:
NL:
Herdruk van Reves beroemde liefdesroman, die samen met ‘Lieve Jongens’* een groot verhaal vormt, maar zich even goed afzonderlijk laat lezen. De ik-figuur vertelt opwindende verhalen over aanbeden jongens aan zijn geliefde. Vaak zijn dit fantasieen, naast hoog-romantisch ook van sadomasochistische aard. Daarnaast is Reve een groot humorist, voor wie de ernst nooit kan bestaan zonder de relativering, en de humor nimmer voorkomt zonder de tragiek. In deze editie zijn de ‘Brieven aan een kunstbroeder’ (brieven aan Carmiggelt, 120 blz.) weer opgenomen..

8,00

In stock

General

Full TitleDe taal der liefde
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsVan Het Reve, Gerard Kornelis

Imprint

PublisherAthenaeum - Polak & Van Gennep
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1972

Description

H x L x W19.7 x 0 x 13 cm
Pages231
Cover FormatSoftcover
ConditionGood

Editorial

EditionNinth Edition

Info

SummaryNL: Herdruk van Reves beroemde liefdesroman, die samen met 'Lieve Jongens'* een groot verhaal vormt, maar zich even goed afzonderlijk laat lezen. De ik-figuur vertelt opwindende verhalen over aanbeden jongens aan zijn geliefde. Vaak zijn dit fantasieen, naast hoog-romantisch ook van sadomasochistische aard. Daarnaast is Reve een groot humorist, voor wie de ernst nooit kan bestaan zonder de relativering, en de humor nimmer voorkomt zonder de tragiek. In deze editie zijn de 'Brieven aan een kunstbroeder' (brieven aan Carmiggelt, 120 blz.) weer opgenomen.

Identifiers

SKUSKU-3101
ISBN 109025380689
ISBN 139789025380687