De taal der liefde / Lieve jongens
Reve, Gerard

Reve, Gerard. De Taal Der Liefde / Lieve Jongens. Amsterdam – Brussel: Elsevier Manteau, MCMLXXX [1980]. 366 pages. Volumes: 1 volume. First Edition Thus.
Condition: Good. Softcover.

SUMMARY:
Bundeling van de beide romans van de volksschrijver waarin de jongensliefde het meest overheerst. De brieven aan kunstbroeder Carmiggelt in “De Taal der Liefde” zijn weggelaten, zodat men nu onafgebroken kan kennisnemen van de tedere wreedheid die resp. Wolf en Tijger, Fonsje en Woelrat en Wolf en Freddy elkaar toedenken en betuigen. Vooral voor de samenvoeging van de beide delen van de Fonsje-Woelrat episode, waarin de auteur de homoseksualiteit op algemeen navoelbare wijze vertolkt, is deze bundeling zinvol. Recentelijk verfilmd.
.

9,00

In stock

General

Full TitleDe Taal Der Liefde / Lieve Jongens
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsReve, Gerard

Imprint

PublisherElsevier Manteau
Publishing PlaceAmsterdam - Brussel

Description

Pages366
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
ConditionGood

Editorial

EditionFirst Edition Thus

Info

SummaryBundeling van de beide romans van de volksschrijver waarin de jongensliefde het meest overheerst. De brieven aan kunstbroeder Carmiggelt in "De Taal der Liefde" zijn weggelaten, zodat men nu onafgebroken kan kennisnemen van de tedere wreedheid die resp. Wolf en Tijger, Fonsje en Woelrat en Wolf en Freddy elkaar toedenken en betuigen. Vooral voor de samenvoeging van de beide delen van de Fonsje-Woelrat episode, waarin de auteur de homoseksualiteit op algemeen navoelbare wijze vertolkt, is deze bundeling zinvol. Recentelijk verfilmd.

Identifiers

SKUSKU-3159
ISBN 109010029654
ISBN 139789010029652