De sfinks op de belt
Spillebeen, Willy

Spillebeen, Willy. De sfinks op de belt. Brussel / Den Haag: Manteau, 1968. Printed by Geuze Dordt172 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: Marnix pocket. First Edition. Marnix pocket nr. 50. 20 cm. x 12,5 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
“De werkelijkheid boeit je wel, maar niet zo maar als werkelijkheid. Je schept er je eigen wereld mee.” De jongen Wim Persoons wordt van school weggestuurd en op een eenzame zwerftocht langs de rivier overrompeld door de (zijn) werkelijkheid. Hij is op zoek naar zijn Voor-beeld, de sfinks die uiteindelijk voos bleek te zijn, maar is zelf ook een sfinks (wie ben ik?). Om zich op de belt van de maatschappij te kunnen handhaven, zal hij zich moeten bevrijden.

7,50

In stock

General

Full TitleDe sfinks op de belt
SeriesMarnix pocket
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsSpillebeen, Willy

Imprint

PublisherManteau
Publishing PlaceBrussel / Den Haag
PrinterGeuze Dordt
Release Year1968

Description

H x L x W20 x 0 x 12.5 cm
Pages172
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition
CommentsMarnix pocket nr. 50

Info

Summary"De werkelijkheid boeit je wel, maar niet zo maar als werkelijkheid. Je schept er je eigen wereld mee." De jongen Wim Persoons wordt van school weggestuurd en op een eenzame zwerftocht langs de rivier overrompeld door de (zijn) werkelijkheid. Hij is op zoek naar zijn Voor-beeld, de sfinks die uiteindelijk voos bleek te zijn, maar is zelf ook een sfinks (wie ben ik?). Om zich op de belt van de maatschappij te kunnen handhaven, zal hij zich moeten bevrijden

Identifiers

SKUSKU-2074