De schaduw van de wind
Ruiz Zafón, Carlos

Ruiz Zafón, Carlos. [Translated by Geel, Nelleke]. De schaduw van de wind. Utrecht: Signature, 2007. 541 pages. Volumes: 1 volume. 34th Edition. 15,5 cm. x 23,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Als een boekverkoper zijn tienjarige zoon meeneemt naar het paleisachtige, geheimzinnige Kerkhof der Vergeten Boeken, raakt Daniel betoverd door een boek met de titel ‘De schaduw van de wind’. Hij neemt zich voor achter de identiteit van de schrijver ervan, Julian Carax, te komen. Sterker nog: hij lijkt het leven van deze mysterieuze man te gaan leven. Tegen de achtergrond van het Barcelona van de Burgeroorlog en Franco ontrolt zich een fascinerend verhaal, of feitelijk vele verhalen, over figuren die zich in de nabijheid van Carax ophielden én mensen rondom Daniel. De structuur van het verhaal is als een Russische pop, die eindeloos veel kleinere poppen in zich heeft verstopt. Zafon (1964) heeft een fantasierijke, knappe roman geschreven vol avontuur, spanning, en liefde, die je in een adem uitleest. Zijn taalgebruik is prachtig, zijn belezenheid groot en de vertaling is vloeiend. Velen zullen van deze onderhoudende, intelligente roman genieten, die inmiddels een bestseller is geworden.

6,00

In stock

General

Full TitleDe schaduw van de wind
LanguageDutch
Original LanguageSpanish

Creators

AuthorsRuiz Zafón, Carlos
TranslatorsGeel, Nelleke

Imprint

PublisherSignature
Publishing PlaceUtrecht
Release Year2007

Description

H x L x W15.5 x 0 x 23.5 cm
Pages541
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

Edition34th Edition

Info

SummaryAls een boekverkoper zijn tienjarige zoon meeneemt naar het paleisachtige, geheimzinnige Kerkhof der Vergeten Boeken, raakt Daniel betoverd door een boek met de titel 'De schaduw van de wind'. Hij neemt zich voor achter de identiteit van de schrijver ervan, Julian Carax, te komen. Sterker nog: hij lijkt het leven van deze mysterieuze man te gaan leven. Tegen de achtergrond van het Barcelona van de Burgeroorlog en Franco ontrolt zich een fascinerend verhaal, of feitelijk vele verhalen, over figuren die zich in de nabijheid van Carax ophielden én mensen rondom Daniel. De structuur van het verhaal is als een Russische pop, die eindeloos veel kleinere poppen in zich heeft verstopt. Zafon (1964) heeft een fantasierijke, knappe roman geschreven vol avontuur, spanning, en liefde, die je in een adem uitleest. Zijn taalgebruik is prachtig, zijn belezenheid groot en de vertaling is vloeiend. Velen zullen van deze onderhoudende, intelligente roman genieten, die inmiddels een bestseller is geworden

Identifiers

SKUSKU-4574
ISBN 139789056720780