De Salamander Boom
Lipscombe, Robert

Lipscombe, Robert. [Translated by De Blaauw, Gerrit]. De Salamander Boom. (Original Title: The Salamander Tree). Amsterdam: Bert Bakker, 1992. 432 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 15 cm. x 23 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
De salamanderboom is het literaire debuut van de Engelse schrijver en taalkundige Robert Lipscombe. Het boek begint met een drietal verschillende verhalen (de Britse geheim agent de Salamander komt in de Tweede Wereldoorlog op de Lüneburgerheide in een bereklem terecht; de Engelse schrijver Robert Mark Clare krijgt de opdracht een boek te schrijven aan de hand van opgestuurde fragmenten; de zestiende-eeuwse alchemist en magiër Bartholomeus de Gaillac laat een schilderij na en wordt als tovenaar verbrand) die uiteindelijk alle in elkaar blijken te grijpen. Het boek is werkelijk spannend.

9,50

In stock

General

Full TitleDe Salamander Boom
Original TitleThe Salamander Tree
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsLipscombe, Robert
TranslatorsDe Blaauw, Gerrit

Imprint

PublisherBert Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1992

Description

H x L x W15 x 0 x 23 cm
Pages432
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryDe salamanderboom is het literaire debuut van de Engelse schrijver en taalkundige Robert Lipscombe. Het boek begint met een drietal verschillende verhalen (de Britse geheim agent de Salamander komt in de Tweede Wereldoorlog op de Lüneburgerheide in een bereklem terecht; de Engelse schrijver Robert Mark Clare krijgt de opdracht een boek te schrijven aan de hand van opgestuurde fragmenten; de zestiende-eeuwse alchemist en magiër Bartholomeus de Gaillac laat een schilderij na en wordt als tovenaar verbrand) die uiteindelijk alle in elkaar blijken te grijpen. Het boek is werkelijk spannend

Identifiers

SKUSKU-2780
ISBN 109035111109
ISBN 139789035111103