De Roofbruid
Atwood, Margaret

Atwood, Margaret. [Translated by Lameris, Marian – Stheeman, Tjadine]. De Roofbruid. (Original Title: The Robber Bride). Amsterdam: Bert Bakker, 1994. 439 pages. Volumes: 1 volume. Second Edition. 15 cm. x 23 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Drie vriendinnen van middelbare leeftijd, Tony, Roz en Charis, zijn op weg naar een gezamenlijke lunch. Voor het zover komt, gunt de schrijfster de lezer een blik in het leven van deze drie vrouwen. Alle drie hebben ze het nodige meegemaakt en zijn nu in wat rustiger vaarwater terechtgekomen. Maar in het restaurant zien ze Zena, een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was, maar tot hun ontsteltenis nog springlevend blijkt te zijn. De schok is des te groter daar Zena, mooi maar keihard in het verleden haar best heeft gedaan de levens van de drie vrouwen grondig te vernielen. Als de eerste schrik achter de rug is, zinnen de vrouwen op wraak. Wat eens gebeurd is, mag niet weer gebeuren. Ditmaal wordt Zena wel voorgoed het zwijgen opgelegd. Een sterke karaktertekening, een wisselend perspectief, een boeiend verhaal en de nodige humor maken van dit verhaal een prachtig geheel dat uitstekend vertaald is..

12,00

In stock

General

Full TitleDe Roofbruid
Original TitleThe Robber Bride
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsAtwood, Margaret
TranslatorsLameris, Marian - Stheeman, Tjadine

Imprint

PublisherBert Bakker
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1994

Description

H x L x W15 x 0 x 23 cm
Pages439
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryDrie vriendinnen van middelbare leeftijd, Tony, Roz en Charis, zijn op weg naar een gezamenlijke lunch. Voor het zover komt, gunt de schrijfster de lezer een blik in het leven van deze drie vrouwen. Alle drie hebben ze het nodige meegemaakt en zijn nu in wat rustiger vaarwater terechtgekomen. Maar in het restaurant zien ze Zena, een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was, maar tot hun ontsteltenis nog springlevend blijkt te zijn. De schok is des te groter daar Zena, mooi maar keihard in het verleden haar best heeft gedaan de levens van de drie vrouwen grondig te vernielen. Als de eerste schrik achter de rug is, zinnen de vrouwen op wraak. Wat eens gebeurd is, mag niet weer gebeuren. Ditmaal wordt Zena wel voorgoed het zwijgen opgelegd. Een sterke karaktertekening, een wisselend perspectief, een boeiend verhaal en de nodige humor maken van dit verhaal een prachtig geheel dat uitstekend vertaald is.

Identifiers

SKUSKU-2325
ISBN 10903511311X
ISBN 139789035113114