De rechter en zijn beul
Dürrenmatt, Friedrich

Dürrenmatt, Friedrich. [Translated by Duquesnoy, Theodor]. De rechter en zijn beul. (Original Title: Der Richter und sein Henker). Utrecht: Het Spectrum, 1952. Printed by Vonk, Zeist. 143 pages. Volumes: 1 volume. Second Edition. 13 cm. x 21 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
In deze detective roman, in 1952 als feuilleton verschenen, gaat het om het ontdekken van een moord op een inspecteur van de politie. Commissaris Barlach vermoedt vrij snel wie de dader is. Barlach weet door psychologisch ragfijne zetten de moordenaar zo te manipuleren, dat hij zich zelf bloot geeft. De moordenaar, een collega, wordt door de commissaris ertoe gebracht, om een nietsontziende misdadiger en een vijand van de commissaris te doden. ZO wordt de moordenaar zelf zijn “Richter und sein Henker”. Een knap en boeiend verhaal, voor iedereen goed leesbaar.

10,00

In stock

General

Full TitleDe rechter en zijn beul
Original TitleDer Richter und sein Henker
LanguageDutch
Original LanguageGerman

Creators

AuthorsDürrenmatt, Friedrich
TranslatorsDuquesnoy, Theodor

Imprint

PublisherHet Spectrum
Publishing PlaceUtrecht
PrinterVonk
Printing PlaceZeist
Release Year1952

Description

H x L x W13 x 0 x 21 cm
Pages143
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryIn deze detective roman, in 1952 als feuilleton verschenen, gaat het om het ontdekken van een moord op een inspecteur van de politie. Commissaris Barlach vermoedt vrij snel wie de dader is. Barlach weet door psychologisch ragfijne zetten de moordenaar zo te manipuleren, dat hij zich zelf bloot geeft. De moordenaar, een collega, wordt door de commissaris ertoe gebracht, om een nietsontziende misdadiger en een vijand van de commissaris te doden. ZO wordt de moordenaar zelf zijn "Richter und sein Henker". Een knap en boeiend verhaal, voor iedereen goed leesbaar

Identifiers

SKUSKU-2712
ISBN 109027418713
ISBN 139789027418715