De mooiste baby van de hele wereld
Bril, Martin

Bril, Martin. De mooiste baby van de hele wereld. Avonturen van een jonge vader. Breda: De Geus, 1995. 138 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: Geuzenpocket. Second Edition.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een feest van herkenning voor jonge ouders Martin Bril neemt de lezer mee op een aandoenlijke en humoristische reis van een jonge vader in wording. Van zijn belevenissen tijdens de laatste weken voorafgaand aan de geboorte tot het moment dat `de kleine leert praten. Het hele scala aan emoties, van totale ontreddering tot diep geluk, komt aan bod. Dit boek is dé voorbereiding op het vaderschap!

REVIEW:

Alle problemen van het eerste vaderschap komen in chronologische volgorde aan bod. Het begint bij het eerste bezoek aan de vroedvrouw tot en met het eerste levensjaar van de baby. De nerveuze en onhandige hoofdpersoon – een schrijver – legt het er soms te dik op. Het boek is humoristisch bedoeld en moet de lezer laten denken dat het allemaal nog erger kan. Buiten de poepluiers staan de zorgen voor de baby en de angsten voor wat er allemaal mis kan gaan centraal. Het taalgebruik is eenvoudig. De situaties zijn herkenbaar, hoewel soms overtrokken. M. Bril heeft met dit lichtvoetige werk zijn vierde produkt geschreven. Het is de weergave van het stereotiepe beeld van de onhandige vader. Op de kaft een kleurenfoto van een vader, die met zijn kind speelt.

3,50

In stock

General

Full TitleDe mooiste baby van de hele wereld
Sub-titleAvonturen van een jonge vader
SeriesGeuzenpocket
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsBril, Martin

Imprint

PublisherDe Geus
Publishing PlaceBreda
Release Year1995

Description

Pages138
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryEen feest van herkenning voor jonge ouders Martin Bril neemt de lezer mee op een aandoenlijke en humoristische reis van een jonge vader in wording. Van zijn belevenissen tijdens de laatste weken voorafgaand aan de geboorte tot het moment dat `de kleine leert praten. Het hele scala aan emoties, van totale ontreddering tot diep geluk, komt aan bod. Dit boek is dé voorbereiding op het vaderschap! REVIEW: Alle problemen van het eerste vaderschap komen in chronologische volgorde aan bod. Het begint bij het eerste bezoek aan de vroedvrouw tot en met het eerste levensjaar van de baby. De nerveuze en onhandige hoofdpersoon - een schrijver - legt het er soms te dik op. Het boek is humoristisch bedoeld en moet de lezer laten denken dat het allemaal nog erger kan. Buiten de poepluiers staan de zorgen voor de baby en de angsten voor wat er allemaal mis kan gaan centraal. Het taalgebruik is eenvoudig. De situaties zijn herkenbaar, hoewel soms overtrokken. M. Bril heeft met dit lichtvoetige werk zijn vierde produkt geschreven. Het is de weergave van het stereotiepe beeld van de onhandige vader. Op de kaft een kleurenfoto van een vader, die met zijn kind speelt

Identifiers

SKUSKU-8013
ISBN 139789052263281