De kus
Wolkers, Jan

Wolkers, Jan. De kus. Amsterdam: Meulenhoff, 1978. 396 pages. Volumes: 1 volume. Series: Meulenhoff Editie. Third Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
De kus is een zeer levendig, beeldend en indrukwekkend boek. De hoofdpersoon maakt met een vriend – beiden zijn leden van een reisgezelschap – een tocht door Indonesie, waar de vriend vroeger gevochten heeft. Het belangrijkste motief in deze roman, die opgebouwd is volgens het dagschema van de reis, is de relatie tussen de hoofdpersoon en de vriend, welke relatie door Wolkers schitterend beschreven wordt. Uiteraard speelt hierbij het verleden een grote rol. Voorts kan de lezer dankzij Wolkers’ treffende manier van schrijven de reis intens mee beleven.

Het belangrijkste motief in deze roman, die opgebouwd is volgens het dagschema van de reis, is de relatie tussen de hoofdpersoon en de vriend, welke relatie door Wolkers schitterend beschreven wordt.

7,00

In stock

General

Full TitleDe kus
SeriesMeulenhoff Editie
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsWolkers, Jan

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1978

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages396
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionThird Edition

Info

SummaryDe kus is een zeer levendig, beeldend en indrukwekkend boek. De hoofdpersoon maakt met een vriend - beiden zijn leden van een reisgezelschap - een tocht door Indonesie, waar de vriend vroeger gevochten heeft. Het belangrijkste motief in deze roman, die opgebouwd is volgens het dagschema van de reis, is de relatie tussen de hoofdpersoon en de vriend, welke relatie door Wolkers schitterend beschreven wordt. Uiteraard speelt hierbij het verleden een grote rol. Voorts kan de lezer dankzij Wolkers' treffende manier van schrijven de reis intens mee beleven. Het belangrijkste motief in deze roman, die opgebouwd is volgens het dagschema van de reis, is de relatie tussen de hoofdpersoon en de vriend, welke relatie door Wolkers schitterend beschreven wordt

Identifiers

SKUSKU-7929
ISBN 109029007842
ISBN 139789029007849