De kunstenmaker Pamphalon
Ljeskof, Nicolai

Ljeskof, Nicolai. [Illustrated by Frank, L.]. [Translated by Fick-Lugten, W. A.]. De kunstenmaker Pamphalon. Naarden: In Den Toren, [1948]. 77 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 20,5 cm. x 28 cm.
Condition: Fine. Hardcover.

SUMMARY:
Nikolaj Semjonovitsj Leskov (Orjol, 16 februari 1831 – Sint-Petersburg, 5 maart 1895) was een Russisch auteur. Leskov onderscheidt zich van zijn meer bekende tijdgenoten Tolstoj en Dostojevski door zijn onconventionele kijk op Rusland. Zijn journalistieke werk, zijn verhalen en romans zijn niet ondergeschikt gemaakt aan het uitdragen van een ideaal of een opvatting, maar willen slechts het leven in Rusland registreren.

10,00

In stock

General

Full TitleDe kunstenmaker Pamphalon
LanguageDutch
Original LanguageRussian

Creators

AuthorsLjeskof, Nicolai
IllustratorsFrank, L.
TranslatorsFick-Lugten, W. A.

Imprint

PublisherIn Den Toren
Publishing PlaceNaarden

Description

H x L x W20.5 x 0 x 28 cm
Pages77
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryNikolaj Semjonovitsj Leskov (Orjol, 16 februari 1831 - Sint-Petersburg, 5 maart 1895) was een Russisch auteur. Leskov onderscheidt zich van zijn meer bekende tijdgenoten Tolstoj en Dostojevski door zijn onconventionele kijk op Rusland. Zijn journalistieke werk, zijn verhalen en romans zijn niet ondergeschikt gemaakt aan het uitdragen van een ideaal of een opvatting, maar willen slechts het leven in Rusland registreren

Identifiers

SKUSKU-2552