De kop van de raaf
López, Esteban

López, Esteban. De kop van de raaf. Amsterdam: De Bezige Bij, 1982. 109 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Series: BBLiterair. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm..
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Wat verandert er wanneer een kind plotseling sterft ?
In de vorm van een dagboek en brieven aan zijn andere kinderen stelt de schrijver zich te weer tegen het onherroepelijke, legt rekenschap af van het verleden, schrijft over de pijn, over het verdriet, over het weinige dat nog zinvol lijkt.
‘IJs ligt als een dunne laag op wat ik voor werkelijkheid aanzie. Er lijkt weinig veranderd in mijn leven. Soms is het alsof er niets gebeurd is en scheelt het niet veel of alles kan ontkend worden.’
Het was je kind, het droeg je naam. Jouw naam en nog een andere, zijn eigen naam, welke niet van jou was, hoewel je hem zeker gegeven had, vanuit het diepst van je hart.

9,50

In stock

General

Full TitleDe kop van de raaf
SeriesBBLiterair
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsLópez, Esteban

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1982

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages109
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryWat verandert er wanneer een kind plotseling sterft ? In de vorm van een dagboek en brieven aan zijn andere kinderen stelt de schrijver zich te weer tegen het onherroepelijke, legt rekenschap af van het verleden, schrijft over de pijn, over het verdriet, over het weinige dat nog zinvol lijkt. 'IJs ligt als een dunne laag op wat ik voor werkelijkheid aanzie. Er lijkt weinig veranderd in mijn leven. Soms is het alsof er niets gebeurd is en scheelt het niet veel of alles kan ontkend worden.' Het was je kind, het droeg je naam. Jouw naam en nog een andere, zijn eigen naam, welke niet van jou was, hoewel je hem zeker gegeven had, vanuit het diepst van je hart

Identifiers

SKUSKU-7988
ISBN 109023407709
ISBN 139789023407706