De kellner en de levenden
Vestdijk, Simon

Vestdijk, Simon. De kellner en de levenden. Amsterdam: Uitgeverij De Bezige Bij, 1964. 230 pages. Volumes: 1 volume. Series: Literaire Reuzenpocket. [Edition unknown].
Condition: Good. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
NL:
Een twaalftal flatbewoners van grote diversiteit – van een dominee tot een homofiele acteur – wordt per autobus weggevoerd naar een onbekend doel en komt via een bioscoopgebouw, een soort labyrinth en een stationswachtkamer terecht in wat het Laatste Oordeel lijkt te zijn, waarbij men wordt geconfronteerd met het menselijke tekort en de eigen zondigheid. Bij dit schokkend gebeuren worden droomsymbolen en angstvoorstellingen tot werkelijkheid. Door velen als de knapste roman beschouwd van de schrijver-medicus Vestdijk..

7,50

In stock

General

Full TitleDe kellner en de levenden
SeriesLiteraire Reuzenpocket
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsVestdijk, Simon

Imprint

PublisherUitgeverij De Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1964

Description

Pages230
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionGood

Info

SummaryNL: Een twaalftal flatbewoners van grote diversiteit - van een dominee tot een homofiele acteur - wordt per autobus weggevoerd naar een onbekend doel en komt via een bioscoopgebouw, een soort labyrinth en een stationswachtkamer terecht in wat het Laatste Oordeel lijkt te zijn, waarbij men wordt geconfronteerd met het menselijke tekort en de eigen zondigheid. Bij dit schokkend gebeuren worden droomsymbolen en angstvoorstellingen tot werkelijkheid. Door velen als de knapste roman beschouwd van de schrijver-medicus Vestdijk.

Identifiers

SKUSKU-2988