De jongen met het mes
Campert, Remco

Campert, Remco. De jongen met het mes. en andere verhalen. Amsterdam: De Bezige Bij, 1959. 99 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Second Edition.
Condition: Fine. Softcover.

SUMMARY:
“De jongen met het mes” is een verhalenbundel uit 1959. Campert (1929) is een politiek en maatschappelijk geengageerd schrijver, wiens stijl niet door iedereen gewaardeerd wordt, daar hij zijn ironie vaak te breed uitmeet. In deze bundel is zijn stijl ook ironisch en laconiek, maar toch overheerst de melancholie, een trieste berusting om alles wat mislukt is in het leven. Juist deze melancholie maken de verhalen sterk. Van het titelverhaal van “De jongen met het mes” is een film gemaakt.

6,00

In stock

General

Full TitleDe jongen met het mes
Sub-titleen andere verhalen
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsCampert, Remco

Imprint

PublisherDe Bezige Bij
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1959

Description

Pages99
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

Summary"De jongen met het mes" is een verhalenbundel uit 1959. Campert (1929) is een politiek en maatschappelijk geengageerd schrijver, wiens stijl niet door iedereen gewaardeerd wordt, daar hij zijn ironie vaak te breed uitmeet. In deze bundel is zijn stijl ook ironisch en laconiek, maar toch overheerst de melancholie, een trieste berusting om alles wat mislukt is in het leven. Juist deze melancholie maken de verhalen sterk. Van het titelverhaal van "De jongen met het mes" is een film gemaakt

Identifiers

SKUSKU-8017