De hemelvaart van Solomon
Morrison, Toni

Morrison, Toni. [Translated by Verhagen, Piet – Beek, Ronald]. De hemelvaart van Solomon. (Original Title: Song of Solomon). Amsterdam: Amber, 1994. 333 pages. Volumes: 1 volume. Third Edition. 12 cm. x 19 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Een neger heeft zich verrijkt door het verhuren van krotten in een negerwijk. Hij is getrouwd met een zachtzinnige, volgzame vrouw die hem een paar dochters en een zoon schenkt. Deze laatste gaat later ook huren ophalen en vertrekt op een dag van North Carolina naar Virginia om een vermeende goudschat en wat familieleden van zijn vader op te sporen. Tenslotte wordt hij vermoord. Deze roman die zich van begin tot eind boeiend laat lezen is gepakt met gebeurtenissen, verhalen en taferelen die zich afspelen in een eindeloos levendige negerwereld soms meesterlijk weergegeven.

6,50

In stock

General

Full TitleDe hemelvaart van Solomon
Original TitleSong of Solomon
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsMorrison, Toni
TranslatorsVerhagen, Piet - Beek, Ronald

Imprint

PublisherAmber
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1994

Description

H x L x W12 x 0 x 19 cm
Pages333
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionThird Edition

Info

SummaryEen neger heeft zich verrijkt door het verhuren van krotten in een negerwijk. Hij is getrouwd met een zachtzinnige, volgzame vrouw die hem een paar dochters en een zoon schenkt. Deze laatste gaat later ook huren ophalen en vertrekt op een dag van North Carolina naar Virginia om een vermeende goudschat en wat familieleden van zijn vader op te sporen. Tenslotte wordt hij vermoord. Deze roman die zich van begin tot eind boeiend laat lezen is gepakt met gebeurtenissen, verhalen en taferelen die zich afspelen in een eindeloos levendige negerwereld soms meesterlijk weergegeven

Identifiers

SKUSKU-2781
ISBN 109050931987