De dwergen van de dood
Coe, Jonathan

Coe, Jonathan. [Translated by Tabak, Cecilia]. De dwergen van de dood. Houten: Agathon, 1991. 148 pages. Volumes: 1 volume. First Dutch Language Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
William, een jonge Londense jazzpianist, speelt in diverse bands. Op een avond wordt een van de bandleden, Paisley, vermoord. William ontmoet barkeepster Karla, ex-echtgenote van een bekende van hem: producer Vincent. Vincent heeft zijn dochters seksueel misbruikt en verdween na de ontdekking. Karla spoorde hem op, vond twee huurmoordenaars (als de twee dochters ‘dwergen van de dood’) die vervolgens de verkeerde, namelijk Paisley, vermoorden. Muziek speelt een belangrijke rol, zo hebben alle tien hoofdstukken een titel gebaseerd op jazz. Spanning telt minder. De Engelsman Coe hecht duidelijk meer aan ironie en een originele benadering van het genre – en dat levert al met al een aardig boek op..

7,50

In stock

General

Full TitleDe dwergen van de dood
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsCoe, Jonathan
TranslatorsTabak, Cecilia

Imprint

PublisherAgathon
Publishing PlaceHouten
Release Year1991

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages148
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryWilliam, een jonge Londense jazzpianist, speelt in diverse bands. Op een avond wordt een van de bandleden, Paisley, vermoord. William ontmoet barkeepster Karla, ex-echtgenote van een bekende van hem: producer Vincent. Vincent heeft zijn dochters seksueel misbruikt en verdween na de ontdekking. Karla spoorde hem op, vond twee huurmoordenaars (als de twee dochters 'dwergen van de dood') die vervolgens de verkeerde, namelijk Paisley, vermoorden. Muziek speelt een belangrijke rol, zo hebben alle tien hoofdstukken een titel gebaseerd op jazz. Spanning telt minder. De Engelsman Coe hecht duidelijk meer aan ironie en een originele benadering van het genre - en dat levert al met al een aardig boek op.

Identifiers

SKUSKU-4070
ISBN 109026962398
ISBN 139789026962394