De draaideur
Canaponi, Patrizio - Van Der Heijden, A.F.Th.

Canaponi, Patrizio [Van Der Heijden, A.F.Th.]. De draaideur. Amsterdam: Em. Querido, 1980. 118 pages. Volumes: 1 of 1 volume. Second Edition.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
Ondanks het feit dat de lezer zich regelmatig realiseert dat er iemand literatuur van een nogal artificiele soort aan het bedrijven is, zal hij niet mogen ontkennen dat hij een roman van een schier onnederlandse zwierigheid en allure aan het lezen is. De genoemde gekunsteldheid wordt in ruime mate gecompenseerd door de vele blijken die Canaponi van zijn talent geeft. Hij kan verrassend briljant formuleren, geraffineerd sfeer oproepen en… hij beschikt over humor. Kortom, deze auteur heeft “stijl”. Beschreven worden lijfelijke en geestelijke verminkingen, amoureuze fiasco’s en aktiviteiten aan de zelfkant, in Rome en Amsterdam..

7,50

In stock

General

Full TitleDe draaideur
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsCanaponi, Patrizio - Van Der Heijden, A.F.Th.

Imprint

PublisherEm. Querido
Publishing PlaceAmsterdam
Release Year1980

Description

Pages118
Volumes1 of 1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionSecond Edition

Info

SummaryOndanks het feit dat de lezer zich regelmatig realiseert dat er iemand literatuur van een nogal artificiele soort aan het bedrijven is, zal hij niet mogen ontkennen dat hij een roman van een schier onnederlandse zwierigheid en allure aan het lezen is. De genoemde gekunsteldheid wordt in ruime mate gecompenseerd door de vele blijken die Canaponi van zijn talent geeft. Hij kan verrassend briljant formuleren, geraffineerd sfeer oproepen en... hij beschikt over humor. Kortom, deze auteur heeft "stijl". Beschreven worden lijfelijke en geestelijke verminkingen, amoureuze fiasco's en aktiviteiten aan de zelfkant, in Rome en Amsterdam.

Identifiers

SKUSKU-2109
ISBN 109021456346