De dorst der havensteden
van de Waarsenburg, Hans

van de Waarsenburg, Hans. De dorst der havensteden. Gedichten. Amsterdam: Meulenhoff, 1990. Printed by Groenevelt, Landgraaf. 50 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Sewn Softcover.

SUMMARY:
De bundel bevat een vijftal cyclussen waarvan de eerste de naam aan de bundel heeft gegeven. Er is continuïteit met het eerder verschenen werk. Ook in deze bundel speelt de zee als beeld en symbool een bijna overheersende rol en ook hier vinden wij het wankel evenwicht tussen hoop en berusting, vitaliteit en melancholie als hoofdthema van de bundel. Tenslotte ligt ook hier het streven naar ingetogenheid en zuiverheid in de poëzie besloten. Een bundel die de aandacht waard is.

8,50

In stock

General

Full TitleDe dorst der havensteden
Sub-titleGedichten
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

Authorsvan de Waarsenburg, Hans

Imprint

PublisherMeulenhoff
Publishing PlaceAmsterdam
PrinterGroenevelt
Printing PlaceLandgraaf
Release Year1990

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages50
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingSewn Softcover
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDe bundel bevat een vijftal cyclussen waarvan de eerste de naam aan de bundel heeft gegeven. Er is continuïteit met het eerder verschenen werk. Ook in deze bundel speelt de zee als beeld en symbool een bijna overheersende rol en ook hier vinden wij het wankel evenwicht tussen hoop en berusting, vitaliteit en melancholie als hoofdthema van de bundel. Tenslotte ligt ook hier het streven naar ingetogenheid en zuiverheid in de poëzie besloten. Een bundel die de aandacht waard is

Identifiers

SKUSKU-0270
ISBN 109029027010
ISBN 139789029027014