De dichter Marsman en zijn kring
Brandt Corstius, J. C.

Brandt Corstius, J. C.. De dichter Marsman en zijn kring. ‘s-Gravenhage: BZZTôH, 1980. 136 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. d. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Dertig jaar geleden verscheen dit boekje over de dichter Marsman en zijn literaire vrienden voor het eerst. De herdruk is op onderdelen veranderd. Deze studie is een chronologisch geordend geschreven overzicht over het leven en het werk van de dichter, oorspronkelijk bedoeld voor het literatuuronderwijs. Heel leesbaar, aan te bevelen voor ieder die een beeld wil krijgen van de dichter die met zijn vitalistische kritieken wellicht de karakteristiekste schrijver uit de jaren tussen de beide wereldoorlogen is geweest.

5,00

In stock

General

Full TitleDe dichter Marsman en zijn kring
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsBrandt Corstius, J. C.

Imprint

PublisherBZZTôH
Publishing Place's-Gravenhage
Release Year1980

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages136
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFined

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryDertig jaar geleden verscheen dit boekje over de dichter Marsman en zijn literaire vrienden voor het eerst. De herdruk is op onderdelen veranderd. Deze studie is een chronologisch geordend geschreven overzicht over het leven en het werk van de dichter, oorspronkelijk bedoeld voor het literatuuronderwijs. Heel leesbaar, aan te bevelen voor ieder die een beeld wil krijgen van de dichter die met zijn vitalistische kritieken wellicht de karakteristiekste schrijver uit de jaren tussen de beide wereldoorlogen is geweest

Identifiers

SKUSKU-4529
ISBN 109062910440