De culturele revolutie in China
Moravia, Alberto

Moravia, Alberto. [Translated by van den Broek, Joop]. De culturele revolutie in China. (Original Title: La rivoluzione culturale in Cina). Utrecht / Antwerpen: A. W. Bruna & Zoon, 1969. 140 pages. Volumes: 1 volume. Series: Zwarte Beertjes. First Dutch Language Edition. 11,5 cm. x 17,5 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Tijdens het hoogtepunt van de culturele revolutie maakte de Italiaanse schrijver Alberto Moravia een reis door China. In een gefingeerde dialoog die aan zijn verslag vooraf gaat laat hij duidelijk blijken dat hi toen genoeg had van de verspilling en de welvaart van de geïndustrialiseerde westerse wereld. De armoede ervaart hij als een gevoel van opluchting. In zijn verklaring van de culturele revolutie legt Moravia vooral de nadruk op die aspecten die wortelen in de eeuwenoude Chinese geschiedenis.

3,50

In stock

General

Full TitleDe culturele revolutie in China
Original TitleLa rivoluzione culturale in Cina
SeriesZwarte Beertjes
LanguageDutch
Original LanguageItalian

Creators

AuthorsMoravia, Alberto
Translatorsvan den Broek, Joop

Imprint

PublisherA. W. Bruna & Zoon
Publishing PlaceUtrecht / Antwerpen
Release Year1969

Description

H x L x W11.5 x 0 x 17.5 cm
Pages140
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Dutch Language Edition

Info

SummaryTijdens het hoogtepunt van de culturele revolutie maakte de Italiaanse schrijver Alberto Moravia een reis door China. In een gefingeerde dialoog die aan zijn verslag vooraf gaat laat hij duidelijk blijken dat hi toen genoeg had van de verspilling en de welvaart van de geïndustrialiseerde westerse wereld. De armoede ervaart hij als een gevoel van opluchting. In zijn verklaring van de culturele revolutie legt Moravia vooral de nadruk op die aspecten die wortelen in de eeuwenoude Chinese geschiedenis

Identifiers

SKUSKU-0680