De bruiden
Bourgonje, Fleur

Bourgonje, Fleur. De bruiden. Amsterdam / Antwerpen: Atlas, 1996. 150 pages. Volumes: 1 volume. First Edition. 12,5 cm. x 20 cm.
Condition: Fine. Softcover. Perfect binding.

SUMMARY:
Zoals veel van Fleur Bourgonje’s verhalen en romans, zijn ook de meeste van de acht verhalen uit De bruiden in Latijns-Amerika gesitueerd. Soms spelen enkele episodes zich af in Nederland, zoals in het (langste) verhaal ‘De valleivrouw’ en in ‘Sami in het souterrain’. De verhalen zijn zeer verschillend van onderwerp, maar hebben alle een weemoedige toon; het zijn verhalen van verlangen, van berusting en soms van wanhoop. Ze zijn mooi, knap geschreven in een soms poëtische stijl. Een aantrekkelijk omslag waarop een schilderij uit Florence siert het boek.

6,00

In stock

General

Full TitleDe bruiden
LanguageDutch
Original LanguageDutch

Creators

AuthorsBourgonje, Fleur

Imprint

PublisherAtlas
Publishing PlaceAmsterdam / Antwerpen
Release Year1996

Description

H x L x W12.5 x 0 x 20 cm
Pages150
Volumes1 volume
Cover FormatSoftcover
BindingPerfect binding
ConditionFine

Editorial

EditionFirst Edition

Info

SummaryZoals veel van Fleur Bourgonje's verhalen en romans, zijn ook de meeste van de acht verhalen uit De bruiden in Latijns-Amerika gesitueerd. Soms spelen enkele episodes zich af in Nederland, zoals in het (langste) verhaal 'De valleivrouw' en in 'Sami in het souterrain'. De verhalen zijn zeer verschillend van onderwerp, maar hebben alle een weemoedige toon; het zijn verhalen van verlangen, van berusting en soms van wanhoop. Ze zijn mooi, knap geschreven in een soms poëtische stijl. Een aantrekkelijk omslag waarop een schilderij uit Florence siert het boek

Identifiers

SKUSKU-7959
ISBN 109025406378
ISBN 139789025406370