Danny & compagnie
Steinbeck, John

Steinbeck, John. [Translated by van den Bovenkamp, J. G. H.]. Danny & compagnie. (Original Title: Tortilla Flat). Bussum: Het Goede Boek, [?]. Printed by Bouman, Amersfoort. 260 pages. Volumes: 1 volume. [Edition Unknown]. 13,5 cm. x 19,5 cm.
Condition: Fine. Dust jacket missing. Hardcover.

SUMMARY:
Na de Eerste Wereldoorlog keert Danny, een arme paisano, terug naar Tortilla Flat in California. Daar bewoont hij een huis dat zijn grootvader hem achtergelaten heeft. Voordat hij het weet leeft er een groep arme paisano’s bij hem in huis die de huur ook niet kunnen betalen, maar graag hun vriendschap met Danny willen delen. ‘Tortilla Flat’ verhaalt over deze groep die de beschaving afwijzen, en die van wijn en van het leven genieten tijdens de Grote Depressie.

5,00

In stock

General

Full TitleDanny & compagnie
Original TitleTortilla Flat
LanguageDutch
Original LanguageEnglish

Creators

AuthorsSteinbeck, John
Translatorsvan den Bovenkamp, J. G. H.

Imprint

PublisherHet Goede Boek
Publishing PlaceBussum
PrinterBouman
Printing PlaceAmersfoort

Description

H x L x W13.5 x 0 x 19.5 cm
Pages260
Volumes1 volume
Cover FormatHardcover
ConditionFineDust jacket missing

Editorial

Edition[Edition Unknown]

Info

SummaryNa de Eerste Wereldoorlog keert Danny, een arme paisano, terug naar Tortilla Flat in California. Daar bewoont hij een huis dat zijn grootvader hem achtergelaten heeft. Voordat hij het weet leeft er een groep arme paisano's bij hem in huis die de huur ook niet kunnen betalen, maar graag hun vriendschap met Danny willen delen. 'Tortilla Flat' verhaalt over deze groep die de beschaving afwijzen, en die van wijn en van het leven genieten tijdens de Grote Depressie

Identifiers

SKUSKU-2871